ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Smackdown Live 11/10/2016: Κόλπα με τα φώτα

Το πάνω χέρι συνεχίζει να έχει η Wyatt Family στην κόντρα με τον Randy Orton, ο οποίος δεν τα κατάφερε με τη βοήθεια του Kane. Ντροπιαστική ήττα από τον James Ellsworth υπέστη ο AJ Styles. Τρομερά νεύρα από τον Miz. Challenge στο RAW για το Survivor Series από Daniel Bryan και Shane McMahon.

O Dolph Ziggler είπε πως στο No Mercy πάλεψε για να κρατήσει το μοναδικό πράγμα που του δίνει νόημα. Ο Miz τον διέκοψε με πολλά νεύρα και είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να πάρει πίσω το Intercontinental Championship. Έφερε τη Spirit Squad για να αντιμετωπίσει τον Ziggler σε Handicap Match. O Ziggler κέρδισε και δέχτηκε αμέσως επίθεση από τον Miz και τη Spirit Squad μέχρι να έρθουν οι Heath Slater & Rhyno να τους διώξουν.

Ο Shane McMahon και ο Daniel Bryan προκάλεσαν το RAW σε παραδοσιακούς Survivor Series αγώνες, που αφορούν άντρες superstars, γυναίκες superstars και tag teams.

H Carmella επιτέθηκε στη Nikki Bella στα παρασκήνια. Στη συνέχεια ηττήθηκε από τη Naomi. Η Nikki κυνήγησε την ηττημένη, η οποία έφυγε τρέχοντας μέσα από το κοινό.

Ο Jimmy Uso κέρδισε τον Chad Gable χάρη στη βοήθεια του Jey Uso.

O AJ Styles είπε ότι θα αντιμετωπίσει έναν πολύ σημαντικό αντίπαλο. Ο Dean Ambrose τον διέκοψε αλλά ο Styles του είπε πως δεν θα παίξει με αυτόν και έφερε στο ρινγκ τον James Ellsworth. O WWE World Champion είπε στον Ambrose να φύγει αλλά εμφανίστηκε ο Daniel Bryan και είπε πως ο Ambrose θα είναι ο διαιτητής στον αγώνα. Ο "Lunatic Fringe" έκανε διάφορες σκανταλιές για να εκνευρίσει τον AJ και στο τέλος βοήθησε τον Ellsworth να πάρει τη νίκη.

Ο Randy Orton και ο Kane δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Bray Wyatt και τον Luke Harper καθώς τα φώτα έσβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και ο Kane εξαφανίστηκε. Ο Bray Wyatt εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και κέρδισε τον Orton με το Sister Abigail.

Αποτελέσματα Smackdown Live 11/10/2016

- O Miz κέρδισε τη Spirit Squad
- H Naomi κέρδισε την Carmella
- O Jimmy Uso κέρδισε τον Chad Gable
- O James Ellsworth κέρδισε τον AJ Styles
- Η Wyatt Family κέρδισε τους Randy Orton & Kane

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 11/10/2016: Κόλπα με τα φώτα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top