ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Smackdown Live 18/10/2016: Το παραμύθι συνεχίζεται


Έστω και με DQ, o James Ellsworth κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα τον AJ Styles και το παραμύθι του συνεχίζεται. Έφερε φέρετρο ο Bray Wyatt. Στα προσωπικά της Nikki Bella "χτύπησε" η Carmella.

O Randy Orton είπε στον Bray Wyatt ότι θα τον κυνηγήσει. Αυτός εμφανίστηκε από την οθόνη μέσα σε φέρετρο και είπε ότι αυτός θα τον κυνηγήσει. Ο Luke Harper ήρθε για να αντιμετωπίσει τον Orton. Ο Wyatt ήρθε με το φέρετρο στο ρινγκ και προκάλεσε το DQ. Όταν πήγε να το ανοίξει ξανά βγήκε από μέσα ο Kane. O Orton και ο Kane δεν πρόλαβαν να κάνουν πολλά αφού τα φώτα έσβησαν και ο Wyatt και ο Harper εξαφανίστηκαν.


Η Alexa Bliss πήρε εκδίκηση από τη Naomi για την ήττα της στο No Mercy και την κέρδισε με το Twisted Bliss.


O Apollo Crews εκνευρίστηκε με τον Curt Hawkins και τον χτύπησε πριν αρχίσει ο αγώνας τους. Ο Hawkins εκνευρίστηκε και αποχώρησε λέγοντάς του πως κατέστρεψε το ντεμπούτο του.


Η Carmella τα έβαλε με τη Nikki Bella για τη σχέση της με τον John Cena. H Nikki είπε ότι έπρεπε να παλέψει για ότι έχει καταφέρει. Η Carmella της είπε ότι πάτησε στην αδερφή της και τον John Cena για να ανέβει.


Η Spirit Squad και ο Miz συμμάχησαν για να αντιμετωπίσουν τους Heath Slater, Rhyno και Dolph Ziggler και πήραν τη νίκη με roll up του Kenny στον Slater.


Μια πολύ εύκολη νίκη επί του Jack Swagger με το End Of Days πήρε ο Baron Corbin.


O Dean Ambrose έκανε τα πάντα στον αγώνα του AJ Styles με τον James Ellsworth. Παρουσίασε τους αγωνιζόμενους, ήταν timekeeper, ανακοίνωνε τα διαφημιστικά διαλείμματα, έκανε διαφήμιση χορηγών και ενημέρωσε το κοινό για ένα αμάξι που έχει αφήσει ανοιχτά τα φώτα στο πάρκινγκ. Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του Styles, ο οποίος δεν υπάκουσε στον διαιτητή και προκάλεσε το DQ για να παραμείνει WWE World Champion. Στη συνέχεια πήγα να επιτεθεί στον Ambrose αλλά δέχτηκε Dirty Deeds.


Αποτελέσματα Smackdown Live 18/10/2016

- Ο Randy Orton κέρδισε τον Luke Harper με DQ
- H Alexa Bliss κέρδισε τη Naomi
- Οι Miz & Spirit Squad κέρδισαν τους Heath Slater, Rhyno & Dolph Ziggler
- O Baron Corbin κέρδισε τον Jack Swagger
- O James Ellsworth κέρδισε τον AJ Styles με DQ (ο AJ Styles παρέμεινε WWE World Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 18/10/2016: Το παραμύθι συνεχίζεται Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top