ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Smackdown Live 25/10/2016: Το θάρρος του Ellsworth κόστισε στον Ambrose

Ο James Ellsworth έκανε το λάθος να προκαλέσει DQ υπέρ του AJ Styles στον αγώνα του με τον Dean Ambrose, στερώντας από τον "Lunatic Fringe" την ευκαιρία να διεκδικήσει το WWE World Championship. Σόκαρε τους πάντες ο Randy Orton. Επέστρεψε η Becky Lynch. Αρχηγός της γυναικείας ομάδας στο Survivor Series η Nikki Bella.

O Bray Wyatt αντιμετώπισε τον Kane σε No DQ Match. Τα φώτα έσβησαν και ο Luke Harper μπήκε στο ρινγκ για να βοηθήσει τον Bray Wyatt. Κατά τη διάρκεια του αγώνα έπαιξε η μουσική του Randy Orton και ο "Viper" μπήκε στο ρινγκ, έκανε RKO στον Kane και έφυγε, χαρίζοντας τη νίκη στον ξαφνιασμένο Bray Wyatt. Αργότερα, ο Orton είπε: "αν δεν μπορείς να τους κερδίσεις, πήγαινε μαζί τους".

Η Becky Lynch επέστρεψε αλλά διακόπηκε από την Lynch. Οι δύο αντάλλαξαν ορισμένες κουβέντες και μετά ήρθαν στα χέρια με την Bliss να υπερισχύει.


Οι Hype Bros κέρδισαν την Ascension και πήραν θέση στην ομάδα του Smackdown στο Survivor Series.


H Nikki Bella κέρδισε τη Natalya και έγινε η αρχηγός της ομάδας του Smackdown στο Survivor Series, ενώ η Natalya αποκλείστηκε από την ομάδα. Η Nikki δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει αφού δέχτηκε επίθεση από την Carmella.


O Miz μαζί με τη Spirit Squad μίλησε για το θάνατο του Intercontinental Championship πριν τον διακόψει ο Dolph Ziggler. O Ziggler του πρόσφερε ρεβάνς για τον τίτλο αλλά ο Miz δεν την πήρε. Οι Heath Slater και Rhyno ήρθαν στο ρινγκ και κατέληξαν να υπερασπιστούν επιτυχημένα το Smackdown Tag Team Championship κόντρα στη Spirit Squad.


O Dean Ambrose πάλεψε με τον AJ Styles έχοντας στο πλευρό του τον James Ellsworth. Η νίκη που θα του έδινε αγώνα για τον τίτλο δεν ήρθε ποτέ αφού ο Ellsworth εκτέλεσε τον Styles με No Chin Music όταν βρισκόταν εκτός ρινγκ και προκάλεσε το DQ.


Αποτελέσματα Smackdown Live 25/10/2016

- Ο Bray Wyatt κέρδισε τον Kane
- Οι Hype Bros κέρδισαν την Ascension
- H Nikki Bella κέρδισε τη Natalya
- Οι Heath Slater & Rhyno κέρδισαν τη Spirit Squad (παρέμειναν Smackdown Tag Team Champions)
- O AJ Styles κέρδισε τον Dean Ambrose με DQ

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 25/10/2016: Το θάρρος του Ellsworth κόστισε στον Ambrose Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top