ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Smackdown Live 4/10/2016: Ροντέο

O AJ Styles και ο Dean Ambrose είχαν διάθεση να πικάρουν τον John Cena αλλά ο βετεράνος δεν είχε όρεξη για λόγια και οι τρεις διεκδικητές του τίτλου στο No Mercy συνεπλάκησαν με τον Ambrose να φεύγει όρθιος. Δεν έπιασαν τα παιχνίδια του Orton στον Bray Wyatt. Ντρόπιασε τον Ziggler ο Miz.

O Bray Wyatt αγωνίστηκε κόντρα στον Kane αλλά έχασε με countout γιατί τον κάλεσε ο Orton στα παρασκήνια από το titantron. Ο Orton τον ξεγέλασε και τον κλείδωσε σε ένα container αλλά ο Wyatt βρήκε τρόπο να αποδράσει χωρίς να το καταλάβει ο Orton.

Η Carmella προκάλεσε το DQ στον αγώνα της Nikki Bella με την Alexa Bliss και η Becky Lynch ήρθε να σώσει τη νίκη. Οδηγήθηκαν σε Tag Team αγώνα με την Alexa και την Carmella να νικούν, με την Alexa να κάνει το pin στην Becky.

Οι Hype Bros κέρδισαν τους Vaudevillains υπό το βλέμμα της Ascension.

O Miz είχε σαν καλεσμένο στο Miz TV τον Dolph Ziggler και παρουσίασε το Dolphumentary, ένα ντοκιμαντέρ με ντροπιαστικές στιγμές της καριέρας του Ziggler. Στη συνέχεια ο Miz έφερε δύο μέλη της Spirit Squad, οι οποίοι επιτέθηκαν στον Ziggler αλλά ο "Showoff" τους καθάρισε.

Ο Jason Jordan κέρδισε τον Jey Uso, με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση αυτός και ο Chad Gable από τους Usos. Οι Heath Slater και Rhyno ήρθαν τρέχοντας στο ρινγκ και οι Usos έφυγαν.

Ο Jack Swagger κέρδισε τον Baron Corbin με το Patriot Lock, καθώς ο διαιτητής νόμιζε ότι ο Corbin έκανε tap out, αν και ο "Lone Wolf" ισχυριζόταν το αντίθετο.

Ο AJ Styles είπε στον John Cena να μη μιλήσει και ότι δεν θα φτάσει ποτέ τον Ric Flair. Ο Dean Ambrose του είπε επίσης να το βουλώσει και τον κατηγόρησε ότι φεύγει συνεχώς από το WWE για άλλα projects. O Cena αποφάσισε να μη μιλήσει και να πλακωθεί με τους δύο αντιπάλους του. Αρχικά υπερίσχυσε ο Cena, στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Styles και στο τέλος επικράτησε ο Ambrose.

Αποτελέσματα Smackdown Live 4/10/2016

- Ο Kane κέρδισε τον Bray Wyatt
- Οι Alexa Bliss & Carmella κέρδισαν τις Nikki Bella & Becky Lynch
- Οι Hype Bros κέρδισαν τους Vaudevillains
- O Jason Jordan κέρδισε τον Jey Uso
- O Jack Swagger κέρδισε τον Baron Corbin

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 4/10/2016: Ροντέο Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top