ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Smackdown εναντίον RAW στο Survivor Series


Κατά τη διάρκεια του χθεσινού Smackdown Live οι Shane McMahon και Daniel Bryan προκάλεσαν τους Mick Foley και Stephanie McMahon σε μία μάχη των δύο brands στο Survivor Series.


Στο μεγάλο PPV θα διεξαχθούν τρεις κλασικοί elimination tag team αγώνες στους οποίους θα κοντραριστούν τα δύο shows. 

Στους τρεις αγώνες το κάθε brand θα έχει από πέντε μέλη. Στον πρώτο αγώνα θα δούμε πέντε γυναίκες του RAW κόντρα σε πέντε γυναίκες του Smackdown. Στον δεύτερο θα συμμετέχουν πέντε tag teams από το κάθε brand και στον τρίτο θα επιλεχθούν πέντε Superstars για να εκπροσωπήσουν το RAW και άλλοι πέντε το Smackdown Live.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες μάχες ανάμεσα στα δύο brands σε αγώνες ένας εναντίον ενός. Θα μπορούσαμε για παράδειγμα να έχουμε αγώνα ανάμεσα σε Seth Rollins και AJ Styles ή Kevin Owens εναντίον Randy Orton.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Smackdown εναντίον RAW στο Survivor Series Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top