ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Ποιο είναι το μέλλον του TNA;


Αρκετά περιπετειώδης ήταν η τελευταία εβδομάδα για το TNA καθώς τα χρήματα για τη διεξαγωγή του Bound For Glory βρέθηκαν την τελευταία στιγμή και η κούρσα για την εξαγορά του promotion συνεχίζεται.

Το promotion από το Nashville μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε βρει τρόπο να χρηματοδοτήσει τη διεξαγωγή του Bound For Glory και των γυρισμάτων του Impact που θα διεξαχθούν μέσα στην εβδομάδα. Η χρηματοδότηση ήρθε τελικά από άγνωστο επενδυτή που δεν είναι ούτε ο Billy Corgan ούτε το WWE.

Λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του Bound For Glory θα γίνει meeting μεταξύ των διοικούντων και του ρόστερ για να συζητηθεί το μέλλον του promotion. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του PPV. Τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτά του Billy Corgan και του WWE, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη Sinclair Broadcasting, την εταιρεία που κατέχει το Ring Of Honor.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ποιο είναι το μέλλον του TNA; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top