ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Vince McMahon: «Ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησης του WWE»


Ο Vince McMahon παραμένει οδηγός στο τιμόνι του WWE και κυρίαρχος στο χώρο του pro wrestling εδώ και δεκαετίες, ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο "απόσυρσης του" σε περίπτωση πώλησης του promotion.


Πρόσφατα, ο ιδιοκτήτης του WWE ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας και η απάντηση του ήταν η ακόλουθη:

"Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα. Είναι σημαντικό να ελέγχουμε το πεπρωμένο μας και αν υπάρχει κάποια καλή πρόταση ευχαρίστως την ακούμε".

Η δήλωση αυτή βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Vince σκέφτεται άμεσα το ενδεχόμενο πώλησης του WWE, ωστόσο σίγουρα προκαλεί εντύπωση η ειλικρίνεια και η άνεση με την οποία αντιμετωπίζει το θέμα.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Vince McMahon: «Ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησης του WWE» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top