ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο WWE ο CM Punk;


Η αποχώρηση του CM Punk από το WWE δεν έγινε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και δύσκολα θα τον δούμε σύντομα στο μεγάλο brand.


Παρόλα αυτά, μεγάλη μερίδα του WWE Universe δεν σταματά να θέτει το ερώτημα αν θα ξαναδούμε τον CM Punk στο promotion του Vince McMahon.

Πρόσφατα, ο John Cena μίλησε στο TMZ και ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του Punk κάποια στιγμή και αυτές ήταν οι δηλώσεις του 15 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή:

"Αν μπορώ να πω κάτι για τον Vince McMahon είναι ότι πάντα κάνει αυτό που είναι σωστό για τη δουλειά και αν η επιστροφή του Punk είναι το σωστό, τότε θα το κάνει. Αν λοιπόν η επιστροφή του θα βοηθήσει το WWE, τότε θα βρεθεί λύση".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο WWE ο CM Punk; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top