ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Πλησιάζει στο WWE ο Goldberg


Η επιστροφή του Goldberg στο WWE είναι ένα σταθερά επίκαιρο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους fans του pro wrestling, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά τις δημόσιες δηλώσεις του Lesnar για τον πρώην World Heavywheight Champion.


Οι φήμες φαίνεται ότι επαληθεύονται καθώς μόλις σήμερα (4/10) το Wrestling Observer αποκάλυψε ότι υπάρχουν πλέον προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Η παρουσία του Goldberg στο WWE 2K17 αποδεικνύεται ότι μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς οι ιθύνοντες του promotion σχεδίαζαν για μήνες την επιστροφή του θρυλικού παλαιστή, αλλά και αναμέτρηση του με τον "Beast Incarnate" ώστε να σβηστεί μία και για πάντα το "φιάσκο" της Wrestlemania ΧΧ.

Αν οι διαπραγματεύσεις οδηγήσουν σε οριστική συμφωνία τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε τον Goldberg στο Survivor Series, καθώς σίγουρα οι άνθρωποι του WWE θα θελήσουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για το μεγάλο comeback.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πλησιάζει στο WWE ο Goldberg Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top