ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Για πόσο θα μείνουν στο WWE οι Spirit Squad;


Η επιστροφή των Kenny και Mickey στο WWE ήταν σίγουρα απροσδόκητη, ωστόσο αυτό το οποίο δεν έχει απαντηθεί ακόμη είναι το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν στο Smackdown Live τα δύο μέλη των Spirit Squad.


Οι δύο αθλητές χρησιμοποιήθηκαν από το promotion για να δώσουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην κόντρα των Ziggler-Miz για το Intercontinental Championship στο No Mercy, όμως φαίνεται ότι οι άνθρωποι του WWE θα τους κρατήσουν μέχρι να ολοκληρωθεί το storyline μεταξύ των δύο.

Σύμφωνα με το CageSideSeats.com, οι Kenny και Mickey δεν θα μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πρόγραμμα του WWE, ωστόσο η θετική παρουσία τους ως τώρα ίσως βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της εταιρίας. 

Άλλωστε, η κατηγορία των tag teams στο Smackdown σίγουρα έχει χώρο για μία ακόμη ομάδα και οι Spirit Squad θα μπορούσαν να καλύψουν τη θέση αυτή.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Για πόσο θα μείνουν στο WWE οι Spirit Squad; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top