ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Αγόρασε το WWE το αρχείο του TNA;


Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει τα νέα ότι το WWE αγόρασε ολόκληρο το αρχείο του TNA και ο Billy Corgan αγόρασε το promotion, κάτι που όμως έχει διαψευστεί από εμπλεκόμενους ανθρώπους στο TNA.

Πιο συγκεκριμένα τα νέα, τα οποία αποκαλύφθηκαν από αρκετά αξιόπιστες πηγές, αναφέρουν ότι ο Billy Corgan αγόρασε το TNA και σκοπεύει να το λανσάρει σαν μια εντελώς νέα εταιρεία. Εδώ εμπλέκεται το WWE, το οποίο θα αγοράσει όλο το αρχείο του TNA για να το προσθέσει στο WWE Network, καθώς αυτό το αρχείο θα ήταν άχρηστο στην προσπάθεια του Corgan να ξεκινήσει το promotion από την αρχή.

Οι εξελίξεις αυτές διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από την Dixie Carter, η οποία έγραψε στο Twitter πως δεν υπάρχουν μεγάλα νέα εκτός από το ότι το Bound For Glory ήταν φανταστικό.


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αγόρασε το WWE το αρχείο του TNA; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top