ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Ποια τα πλάνα του WWE για τους Wyatt και Harper;


Ο Harper πραγματοποίησε μεγάλη επιστροφή στο χθεσινό main event του No Mercy και βοήθησε τον Bray Wyatt να πάρει τη νίκη απέναντι στον Randy Orton.


To comeback του Luke Harper μετά από τόσους μήνες απουσίας ήταν ένα από τα highlights του PPV και σίγουρα μας... άνοιξε την όρεξη για τη συνέχεια του Smackdown Live.

Η επιστροφή του γιγαντόσωμου παλαιστή ανοίγει πολλές προοπτικές είτε στο πλευρό του Bray Wyatt, είτε όχι. Το WWE θα μπορούσε εύκολα να δώσει την ευκαιρία στους δύο να κατακτήσουν τους tag team τίτλους κόντρα στους Rhyno και Heath Slater, ενώ δεν θα ήταν κακή ιδέα αν τους έβαζε να μονομαχήσουν σε μία αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα κόντρα με ξεχωριστό storyline.

Το βέβαιο είναι ότι το WWE Universe θα ήθελε να δει κάτι διαφορετικό από τους Bray Wyatt και Luke Harper και όχι πάλι τον δεύτερο να κάνει την... λάντζα της Wyatt Family διότι σίγουρα έχει δείξει ότι αξίζει πολλά περισσότερα, όπως βέβαια και ο "Eater of Worlds".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια τα πλάνα του WWE για τους Wyatt και Harper; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top