ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Περνούν κρίση τα 2 World Title


Ο Χρήστος Γκερμένης γράφει για τους παγκόσμιους τίτλους του WWE που περνάνε μία δύσκολη περίοδο και αναλύει.


Ας ξεκινήσουμε με το κόκκινο σόου όπου η "φιλία" Jericho-Owens έχει καταντήσει το τίτλο σκέτη κωμωδία. Αν και είναι όντως διασκεδαστικοί, ειδικά ο πρώτος, παίρνουν τη προσοχή από τον τίτλο και την στρέφουν όλη πάνω στο list of Jericho, το οποίο έχει πλέον μεγαλύτερη αξία από το Universal Championship όσον αφορά την αντίδραση του κόσμου.

Ίσως δούμε κάποια άλλη τροπή στους επόμενους μήνες, όπως τη συμμετοχή του Jericho σε αγώνα για το τίτλο. Πρώτον, επειδή το αξίζει, δεύτερον, προσφέρει απλόχερα Entrairtainment από τα παλιά και τέλος θα βγάλει επιτέλους νόημα το σενάριο. Εάν όντως γίνει αυτό, τα πράγματα θα πάνε σίγουρα καλύτερα για την Stephanie και τον Foley, αν και η προσοχή τους πέφτει περισσότερο στο ματς του Lesnar με τον Goldberg.

Περνάμε στα Tuesday Νights και το Smackdown Live όπου το feud Styles-Ambrose ξεκίνησε αρκετά ελπιδοφόρο και αυτό επιτεύχθηκε και με τη βοήθεια του Cena ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι απών (χωρίς σεναριακή εξήγηση). Με την απουσία του Champ περιμέναμε ένα νέο τρίτο άτομο ή κάτι πρωτότυπο μεταξύ των δύο.

Τελικά, το πρώτο συνέβη αλλά όχι έτσι όπως το περιμέναμε. Η εμφάνιση του James Ellsworth έφερε κάποιο γέλιο όπως και πρωτοτυπία, το ποτήρι όμως ξεχείλισε γιατί ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν παγκόσμιο τίτλο. Οι γελοίες γκριμάτσες και το κακό θέατρο του Ellsworth κούρασαν σε σημείο που ούτε οι ικανότητες του Styles το σώζουν. Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον στρέφεται στη συμμαχία Orton-Wyatt και την εξέλιξη του Baron Corbin, τα μόνα καλά που έχει να προσφέρει μέχρι στιγμής το μπλε σόου.

Item Reviewed: Περνούν κρίση τα 2 World Title Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top