ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Ποιος κατηγορήθηκε backstage για το τέλος του Sasha Banks vs Charlotte;


Από πληροφορίες που προκύπτουν από τα παρασκήνια, κανείς δεν κατηγορεί την απόφαση να αλλάξει ο τίτλος χέρια για το γεγονός ότι ο κόσμος δεν αντέδρασε αρκετά στο τέλος του Hell in a Cell μεταξύ της Sasha Banks και της Charlotte.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Sasha υποτίθεται ότι έπρεπε να περάσει μέσα από το τραπέζι και να σπάσει και ύστερα να δεχθεί το pin από τη Charlotte μετά από το finisher της Natural Selection. Η Charlotte προσπάθησε δύο φορές να πετάξει την Sasha στο τραπέζι το οποίο όμως δεν έσπασε ποτέ και έτσι είχαμε το τέλος που είδαμε, όπου από ότι φαίνεται δεν έφταιγε κανείς.

Από πηγές της δημιουργικής ομάδας του WWE προκύπτει ότι ο Vince McMahon κατηγορεί την Sasha Banks για το γεγονός ότι ο κόσμος δεν είχε δυνατή αντίδραση όταν τελείωσε ο αγώνας, διότι απέτυχε να εκτελέσει σωστά το τέλος, δηλαδή να σπάσει το τραπέζι.

Όσο αφορά την γενική αντίδραση που υπήρξε backstage μετά το ματς, πολλοί είχαν συμπάθεια προς τη Sasha καθώς θα μπορούσε να το πάρει πάνω της και να κάνει kick out από το Natural Selection αφού δεν έσπασε το τραπέζι. Αυτό όμως θα έφερνε άλλα προβλήματα γιατί θα έπρεπε να βρουν ένα δυνατό τέλος για το ματς μόνες τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μία άλλη πηγή είναι της άποψης ότι ο διαιτητής του αγώνα θα έπρεπε να τις είχε καθοδηγήσει κατά κάποιο τρόπο ή έστω να πει στη Charlotte να χρησιμοποιήσει τα ρούχα της Sasha για το pin. Επίσης, πολλοί υποστηρίζουν ότι η Charlotte θα έπρεπε να είναι πιο ενθουσιασμένη και να πανηγύριζε περισσότερο την επανακατάκτηση του RAW Women's Championship.

Ο Vince ήταν εκείνος που πήρε την απόφαση πάνω του να αλλάξει χέρια ο τίτλος και δεν υπάρχουν τύψεις όσο αφορά αυτό το θέμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Hell in a Cell πραγματοποιήθηκε στη Βοστόνη που είναι η ''έδρα'' της Sasha Banks και ο κόσμος ήταν αναμενόμενο να είναι μαζί της για την διατήρηση του τίτλου.

Item Reviewed: Ποιος κατηγορήθηκε backstage για το τέλος του Sasha Banks vs Charlotte; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top