ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Οι καλύτεροι κακοί


Ο Νίκος Γκιώνης γράφει στο ringsofpain.gr για την ομάδα που τον συναρπάσει περισσότερο στο WWE και του δημιουργεί ανυπομονησία για το μέλλον. Όχι, δεν είναι η New Day, ούτε οι Enzo & Cass. Είναι η Revival.

Τους τελευταίους μήνες οι συζητήσεις για τους κορυφαίους superstars του NXT επικεντρώνονται σε ονόματα όπως ο Shinsuke Nakamura, ο Samoa Joe, ο Austin Aries και ο Bobby Roode. Σπάνια ακούγεται το όνομα της Revival και μου προκαλεί τρομερή εντύπωση.

Ο Scott Dawson και ο Dash Wilder αποτελούν τους τελευταίους μήνες ότι καλύτερο έχει να προσφέρει σε tag team, όχι μόνο το NXT, αλλά ολόκληρο το WWE. Κάνουν ότι θα θέλαμε να βλέπουμε από τον Karl Anderson και τον Luke Gallows στο main roster.

Κακούς σαν τη Revival ζητά ο περισσότερος κόσμος στο WWE. Σκληρούς κακούς. Κακούς που σου δίνουν λόγο να τους μισήσεις για τις πισώπλατες και σκληρές επιθέσεις και όχι επειδή έχεις βαρεθεί να τους βλέπεις να τρέχουν συνεχώς μακριά από τον κίνδυνο.

Τολμώ να πω πως η Revival είναι η καλύτερη heel tag team στην ιστορία του NXT. Μπορεί κανένα από τα δύο reigns τους σαν NXT Tag Team Champions να μην ξεπέρασε σε διάρκεια το reign της Ascension, αλλά η δουλειά που έχουν κάνει τους τελευταίους μήνες που βρίσκονται στην κορυφή της tag team division είναι αξιοθαύμαστη. Διστάζω ακόμη να τους χαρακτηρίσω ως κορυφαία tag team γενικά στην ιστορία του NXT, καθώς αμφιταλαντεύομαι μεταξύ αυτών και των American Alpha.

Κατέχουν όσο ελάχιστες ομάδες στο WWE το ring psychology. Είναι δύσκολο να βρεις άσχημο αγώνα τους. Οι αγώνες τους με τους American Alpha και τους #DIY είναι ήδη κλασσικοί.

Τώρα που έχασαν τους τίτλους πιστεύω ότι η άνοδος στο main roster πρέπει να έρθει σύντομα. Είναι ακριβώς ότι χρειάζεται το Smackdown για να αναβαθμίσει την tag team division του, η οποία υστερεί ξεκάθαρα σε σχέση με την αντίστοιχη του RAW. Μια αναβίωση της κόντρας με τους American Alpha θα ήταν ότι πρέπει. Αρκεί να τους δοθεί ο κατάλληλος χρόνος και σημασία και να μην πέσουν και αυτοί θύματα της σχετικής αδιαφορίας που επιδεικνύεται για την ανάπτυξη του tag team wrestling στο main roster. Δεν θέλουμε να δούμε μια νέα Ascension.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Οι καλύτεροι κακοί Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top