ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Τι θα ακολουθήσει για τον Braun Strowman μετά το Survivor Series;


Μετά το φετινό draft ο Braun Strowman βρέθηκε μόνος του (χωρίς την Wyatt Family) στο Monday Night RAW και πολλοί ήταν εκείνοι που στην αρχή πίστεψαν ότι η κίνηση αυτή ήταν καταστροφική για το μέλλον του γιγαντόσωμου παλαιστή στο WWE.


Αφού επικράτησε σε αρκετά αδιάφορα squash ματς, ο Strowman ξαφνικά τοποθετήθηκε ανάμεσα στους main eventers του "κόκκινου" show, ενώ έγινε μέλος και της ομάδας του RAW για τον αγώνα εναντίον του Smackdown Live στο Survivor Series.

Η μετάθεση του Strowman από το mid-card στο main event δεν θεωρείται τυχαία, αφού είναι γνωστή εδώ και μήνες η επιθυμία του ίδιου του Vince McMahon για μεγάλο push του θηριώδη Superstar.

Μετά το επερχόμενο PPV, οι ιθύνοντες του WWE σκέφτονται να προχωρήσουν σε feud ανάμεσα στον Strowman και στον Big Show, ώστε να γίνει και επίσημα ο πρώτος ο κορυφαίος "γίγαντας" του promotion, ρόλο που διατηρεί ο Big Show εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τι θα ακολουθήσει για τον Braun Strowman μετά το Survivor Series; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top