ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Ζήτησε αναβολή της ακρόασης για τα αναβολικά ο Brock Lesnar


Ο επερχόμενος αγώνας του Brock Lesnar με τον Goldberg στο Survivor Series είναι μάλλον η μικρότερη ανησυχία του, καθώς εκκρεμεί ακόμη η υπόθεση για τη χρήση αναβολικών στο UFC.


Η ακρόαση του Lesnar από την αθλητική επιτροπή της πολιτείας της Νεβάδα για να αποφασιστεί η τιμωρία του είναι προγραμματισμένη για τις 10 Νοεμβρίου αλλά η πλευρά του πρώην UFC Heavyweight Champion ζήτησε αναβολή για τον Δεκέμβριο.

Ο Lesnar έχει στείλει μια κρέμα που έβαζε στο πόδι του για μελέτη, διότι θεωρείται πιθανό να ευθύνεται για τα αυξημένα επίπεδα κλομιφαίνης στον οργανισμό του. Το ίδιο έκανε και με μια συνταγή για τα μάτια, η οποία όμως δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αν αποδειχτεί ότι η κρέμα δεν ευθύνεται για τα δύο αποτυχημένα ντόπινγκ τεστ του Lesnar και η ομάδα του δεν βρει τρόπο να αποδείξει την αθωότητά του, τότε η νίκη του κόντρα στον Mark Hunt στο UFC 200 θα μετατραπεί σε No Contest, ενώ θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τις MMA και με χρηματικό πρόστιμο.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ζήτησε αναβολή της ακρόασης για τα αναβολικά ο Brock Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top