ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Απο τη νέα χρονιά ο Brock Lesnar


Όπως όλα δείχνουν θα ξαναδούμε τον Beast Incarnate με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς εκτός από μία προγραμματισμένη εμφάνιση που έχει στις 3 Δεκεμβρίου, στη Πόλη του Μεξικού, απέναντι στον Rusev και το οποίο δεν θα παιχτεί στην τηλεόραση. Εκτός από τον Lesnar, αμφίβολη θεωρείται και εμφάνιση του Goldberg μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο αγώνας με τον Rusev στο live event θα είναι πιθανότατα ένας αγώνας squash, ενώ όσο αφορά το πρόσφατο "τετ α τετ" με τον Bill Goldberg στο Survivor Series, ο ίδιος ο Lesnar πίεσε για να γίνει ένας αγώνας squash μεταξύ τους με σκοπό να δημιουργηθεί ένα μακροπρόθεσμο σενάριο. Σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, ο Lesnar πίεσε και τον ίδιο τον Goldberg να υπογράψει ξανά, καθώς είδε πως αυτή η κόντρα θα του αποφέρει αρκετά χρήματα.

Τα δύο τελευταία χρόνια είναι η μόνη περίοδος που ο Brock Lesnar έχει αγωνιστεί σε παραπάνω από 5 pay-per-view μες το χρόνο. Λέγεται πως το συμβόλαιό του, απαιτεί να αγωνίζεται σε έως 4 pay-per-view το χρόνο και πως εάν το WWE θελήσει να τον χρησιμοποιήσει σε παραπάνω, θα κοστίσει κάτι περισσότερο. Αυτό συνέβη πέρσι όταν αντιμετώπισε τον Undertaker στο Hell in a Cell, ενώ φέτος πραγματοποιήθηκε στο Survivor Series, απέναντι στον Goldberg.

Item Reviewed: Απο τη νέα χρονιά ο Brock Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top