ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Cesaro: Ούτε στην αφίσα για τα live events στην Ελβετία


Το WWE έχει γίνει πολλές φορές αποδέκτης αδικαιολόγητων παραπόνων από το WWE Universe, ωστόσο στην περίπτωση του Cesaro οι διαμαρτυρίες των fans είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογημένες.


Ο "Swiss Superman" έχει μείνει στο περιθώριο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και ακόμη και μετά το brand split ο ρόλος του έχει περιοριστεί σε εκείνον του tag team partner του Sheamus.

Ο Ελβετός ήλπιζε ότι τουλάχιστον στο live event που θα διεξαγόταν στην πατρίδα του θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του WWE είχαν αντίθετη γνώμη.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η αφίσα του επερχόμενου live event και ο Cesaro δεν βρίσκεται σε αυτήν. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ίδιος το σχολίασε μέσω Twitter γράφοντας:

"Όταν δεν καταφέρνεις να βρεθείς ούτε στην αφίσα για event που γίνεται στη χώρα σου..."

Εδώ η αφίσα των events που θα διεξαχθούν στην Ελβετία:


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Cesaro: Ούτε στην αφίσα για τα live events στην Ελβετία Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top