ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Σωστή η αντικατάσταση του Corbin με τον Shane McMahon;


Κατά τη διάρκεια του χθεσινού (8/11) Smackdown Live μάθαμε ότι ο Shane McMahon θα είναι τελικά το πέμπτο μέλος της "μπλε" ομάδας στο Survivor Series μετά τον "τραυματισμό" του Baron Corbin.


Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή του Corbin στην αρχή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και μάλλον αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιθύνοντες του WWE αποφάσισαν να τον αντικαταστήσουν.

Η επιλογή του Shane δείχνει ότι το promotion κατανοεί την εκτίμηση των fans απέναντι του, ενώ φαίνεται ότι εκείνος έχει ακόμη πράγματα να δώσει μέσα στο ρινγκ, όπως απέδειξε και στην Wrestlemania 32 κόντρα στον Undertaker.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι του WWE σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο αναμέτρησης του Shane McMahon με τον Brock Lesnar στην Wrestlemania 33. Μένει απλώς να δούμε αν θα επαληθευθούν οι φήμες ενός μάλλον απίθανου σεναρίου.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Σωστή η αντικατάσταση του Corbin με τον Shane McMahon; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top