ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Ποιος θα εντάξει τον Daniel Bryan στο Hall of Fame;


Μπορεί ο Daniel Bryan να αναγκάστηκε να αποσυρθεί γρήγορα από την ενεργό δράση εξαιτίας του χρόνιου προβλήματος που αντιμετώπισε με τις διασείσεις, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει το WWE Universe και μία θέση στο Hall of Fame.


Για την ένταξη του στο HOF του WWE μίλησε πρόσφατα ο πρώην WWE World Heavywheight Champion. Εδώ τα όσα δήλωσε σχετικά με το ποιον θα επέλεγε εκείνος για να τον εντάξει στο HOF:

"Τον William Regal. Είναι ο μέντορας μου από τότε που ήμουν 19 χρονών. Με βοήθησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Η δεύτερη επιλογή μου θα ήταν ο Κane. Είμαστε πολύ κοντά οι δυο μας και του οφείλω την μεγάλη μου Wrestlemania στιγμή γιατί αν δεν είχαμε συνυπάρξει ως tag team δεν θα με είχε αγαπήσει ποτέ σε τέτοιο βαθμό το WWE Universe".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποιος θα εντάξει τον Daniel Bryan στο Hall of Fame; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top