ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Daniel Bryan: «Όλες οι ομάδες του Smackdown είναι καλύτερες από τη New Day»


Στο χθεσινό Talking Smack μετά τη λήξη του Smackdown Live ο Daniel Bryan μίλησε για το Survivor Series και εστίασε στον αγώνα ανάμεσα στις tag teams των δύο brands.


Ο γενικός διευθυντής του "μπλε" show τόνισε ότι οι πιθανότητες για νίκη είναι υπέρ των tag teams του Smackdown, ενώ σχολίασε τους tag team champions του RAW λέγοντας τα εξής:

"Ειλικρινά πιστεύω ότι όλες οι ομάδες μας στο Smackdown Live είναι ανώτερες από τους πρωταθλητές στο RAW. Μολονότι έχουν κρατήσει τους τίτλους τόσο καιρό, χάνουν κάθε βδομάδα, σε όλους τους αγώνες όταν δεν διακυβεύονται οι τίτλοι τους".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πράγματι η New Day δεν έχει πάρει κάποια νίκη σε επεισόδιο του RAW από τις 3 Οκτωβρίου.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Daniel Bryan: «Όλες οι ομάδες του Smackdown είναι καλύτερες από τη New Day» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top