ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Παρασκηνιακά νέα για τη μικρή διάρκεια του αγώνα Goldberg-Lesnar


Ιστορία γράφτηκε στο φετινό Survivor Series, όταν ο Goldberg έκανε την έκλπηξη της χρονιάς και νίκησε τον Lesnar σε 86 δευτερόλεπτα, στην επιστροφή του ύστερα από 12 χρόνια. Πώς όμως σχεδιάστηκε ο αγώνας;Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αγώνας δεν διήρκεσε λίγο επειδή ο Goldberg ήταν τραυματίας. Όπως είχαμε αναφέρει αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με τον ώμο του τις μέρες πριν το μεγάλο pay-per-view. Ο λόγος που το ματς έγινε μικρό σε διάρκεια ήταν για να προωθηθεί ο Goldberg και να θυμίσει τα παλιά του ματς στο WCW που κατέστρεφε τους αντιπάλους του σε μικρή χρονική διάρκεια, και είχαν μεγάλες αντιδράσεις από το κοινό.

Όσο αφορά για το ίδιο το ματς αναφορές κάνουν λόγο ότι και ο ίδιος ο Lesnar ζήτησε τον αγώνα με τον Goldberg γιατί πιστεύει ότι μπορούν να έχουν ένα πολύ κερδοφόρο πρόγραμμα μαζί. Επίσης δεν ήθελε να τελειώσει με μία μάχη μεταξύ τους ένα τέτοιο πρόγραμμα, κάτι το οποίο υποστηρίζει και ο ίδιος ο Vince McMahon.

Item Reviewed: Παρασκηνιακά νέα για τη μικρή διάρκεια του αγώνα Goldberg-Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top