ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Με πρόβλημα τραυματισμού θα αγωνιστεί ο Goldberg


Ο αγώνας ανάμεσα σε Brock Lesnar και Bill Goldberg αναμένεται να είναι το main event του επερχόμενου Survivor Series, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο πρώην WCW Champion θα αγωνιστεί με πρόβλημα τραυματισμού.


Ο Goldberg έδωσε συνέντευξη στο NBC και παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια του segment στο τελευταίο Monday Night RAW ένιωσε έναν πόνο στον ώμο του, κάτι το οποίο όμως δεν θα τον σταματήσει από το να αγωνιστεί στο σημαντικό PPV.

Πολλοί είναι εκείνοι που ανησυχούν για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο θρυλικός παλαιστής μετά από απουσία 12 ετών από τα ρινγκ, ενώ και ο ίδιος δήλωσε ότι ανησυχεί για το αν θα τα καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της οικογένειας του, αλλά και του WWE Universe.

Εδώ χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

"Μένουν μόλις λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση μου με έναν από τους πιο σκληρούς τύπους στον πλανήτη. Είμαι τρομοκρατημένος. Θέλω να ικανοποιήσω τον κόσμο και να κάνω υπερήφανη την οικογένεια μου, αλλά ξέρω ότι δύσκολα θα είμαι ικανοποιημένος εγώ ο ίδιος. Θέλω μετά τον αγώνα να μπορώ να κοιτάξω τον καθρέφτη και να νιώθω ότι έδωσα όσα είχα".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Με πρόβλημα τραυματισμού θα αγωνιστεί ο Goldberg Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top