ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Πληροφορίες για το συμβόλαιο του GoldbergΕίναι γνωστό ότι ο Goldberg δεν θα συμμετέχει με πλήρες πρόγραμμα στο WWE. Η συμφωνία που του πρόσφερε η εταιρία ναι μεν τον έχει δεσμευμένο, ωστόσο για μια ορισμένη τιμή.

Συγκεκριμένα, ο Goldberg έλαβε ένα τεράστιο ποσό για τον αγώνα με τον Lesnar στο Survivor Series. Αναφορές κάνουν λόγο ότι αυτή είναι η τιμή του Goldberg και δεν πέφτει δολάριο παρακάτω. Η συμφωνία με τον Vince McMahon προβλέπει ότι ο Goldberg  είναι πρόθυμος να παλέψει για το συγκεκριμένο ποσό, όσο συχνά τον θέλει το WWE. Έτσι είναι στο χέρι του Vince κάθε πόσο θέλει να τον χρησιμοποιήσει. Δηλαδή οι εμφανίσεις του φαίνεται να είναι ανοικτού τύπου και είναι στο χέρι του WWE να καλύψει την τιμή του και να τον φέρει να παλέψει.

Όσο αφορά τις εμφανίσεις που είναι ήδη κλεισμένος ο Goldberg, αυτές είναι το Royal Rumble, που έχει ήδη ανακοινωθεί και σίγουρα και η WrestleMania.

Φήμες κάνουν λόγο για τον Lesnar να κοστίζει το Rumble στον Goldberg, σε ένα παρόμοιο σενάριο του 2004 που έγινε το ίδιο και τότε ο Goldberg είχε κοστίσει το WWE Championship στον Beast Incarnate και κέρδισε τον τίτλο ο Eddie Guerrero τον επόμενο μήνα. Αυτό θα στήσει ένα μεταξύ τους ματς στη WrestleMania 33.

Item Reviewed: Πληροφορίες για το συμβόλαιο του Goldberg Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top