ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Impact Wrestling 10/11/2016: Αποκαλύφθηκαν οι μασκοφόροι

Οι DCC έβγαλαν τις μάσκες τους και αποκαλύφθηκαν οι James Storm, Bram και Eddie Kingston. Παρέμεινε TNA World Champion ο Eddie Edwards. Δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα ο Matt Hardy.

Ο Mike Bennett είπε στον EC3 ότι για να διεκδικήσει το TNA World Championship θα πρέπει να περάσει από αυτόν. Στη συνέχεια μαζί με τον Eli Drake επιτέθηκε στον EC3 και τον Eddie Edwards.

Έπειτα, ο Bennett αγωνίστηκε κόντρα στον Moose. O "Miracle" κατάφερε να κερδίσει τον πρώην φίλο του με countout.

O Jeff Hardy επισκέφθηκε τον Matt στο σπίτι του. Ο Matt έχτιζε ένα νέο δωμάτιο και δεν θυμόταν ούτε τον Jeff, ούτε ότι είναι παλαιστής. Ο Jeff, η Reby και ο Senor Benjamin τραγούδησαν στον Matt αλλά δε θυμήθηκε τίποτα και ο Jeff τον πήρε βόλτα με τη μοτοσικλέτα του. Τον πήγε στη λίμνη της μετενσάρκωσης αλλά ο Matt αρνήθηκε να μπει.

Οι Tribunal είπαν στον Al Snow ότι ποτέ δεν τον χρειάζονταν και του επιτέθηκαν. Ο Mahabali Shera πήγε να τα βάλει με τους Γάλλους αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο EC3 είχε αγώνα κόντρα στον Abyss, τον οποίο κέρδισε κάνοντας τον Abyss να υποταχθεί στο Sleeper.

Η Gail Kim κάλεσε την Jade για να ανακοινώσει κάτι. Η Decay, όμως, τη διέκοψε και η Rosemary επιτέθηκε στις δύο knockouts με τη βοήθεια του Abyss και του Crazzy Steve.

O Trevor Lee κέρδισε δικαίωμα να διεκδικήσει τη θέση πρώτου διεκδικητή του X-Division Championship κερδίζοντας τους DJ Z και Rockstar Spud.

O Lashley δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει τον Grado και τον Robbie E σε 2-On-1 Handicap Match.

O Jessie Godderz περίμενε τον Aron Rex στο πάρκινγκ και έπαιξε ξύλο με τον Grand Champion, μέχρι να καταφέρει ο Rex να διαφύγει με το αμάξι.

Ο Eddie Edwards κέρδισε τον Eli Drake και παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion. Μετά τη νίκη του τα φώτα έσβησαν και δέχτηκε επίθεση από την DCC. Οι μασκοφόροι έβγαλαν τις μάσκες τους και αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο James Storm, o Brand και ο Eddie Kingston.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 10/11/2016

- Ο Mike Bennett κέρδισε τον Moose
- O EC3 κέρδισε τον Abyss
- O Trevor Lee κέρδισε τους Rockstar Spud και DJ Z
- O Lashley κέρδισε τους Grado & Robbie E
- O Eddie Edwards κέρδισε τον Eli Drake (παρέμεινε TNA World Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 10/11/2016: Αποκαλύφθηκαν οι μασκοφόροι Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top