ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Impact Wrestling 17/11/2016: Δεν τα βάζεις με τους DCC

Οι Eddie Edwards και Jeff Hardy επέλεξαν να τα βάλουν με τους DCC και το πλήρωσαν. Μάχη με διακύβευμα την επόμενη εβδομάδα μεταξύ EC3 και Eli Drake. Ακόμη δεν μπορεί να θυμηθεί ο Matt Hardy. Εγκατέλειψε τον τίτλο της η Gail Kim.

Ο Eddie Edwards προκάλεσε οποιονδήποτε να έρθει στο ρινγκ και να τα βάλει μαζί του. Οι DCC του επιτέθηκαν. Ο Jeff Hardy ήταν αυτός που τον γλύτωσε από τα χειρότερα.

Ο Jessie Godderz κέρδισε με το Adonis Crab τον Aron Rex χωρίς να είναι υπό διεκδίκηση το Grand Championship.

Η Gail Kim ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το Knockouts Championship λόγω τραυματισμού.

Όχι μόνο η Brandi Rhodes βρήκε σαν παρτενέρ την Madison Rayne, αλλά ήταν κι αυτή που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της κόντρα στη Sienna και τη Laurel Vanness.

Ο Matt Hardy έσβηνε e-mail από τον υπολογιστή του όταν η Reby του είπε ότι θα προσπαθήσει να επαναφέρει τη μνήμη του. H Reby του έδειξε το πρώτο Final Deletion και ο Matt ένιωσε απαίσια με τον εαυτό του για τα πράγματα που έκανε στον Jeff.

Ο EC3 αναδείχθηκε νέος πρώτος διεκδικητής του TNA World Championship κερδίζοντας τους Trevor Lee, Lashley και Mike Bennett.

O Eli Drake προκάλεσε τον EC3 να θέσει υπό διεκδίκηση τον αγώνα για τον τίτλο εναντίον του. Ο EC3 είπε ότι θα το κάνει αν ο Drake δεσμευτεί πως αν χάσει δεν θα ξαναμιλήσει μέχρι το τέλος του έτους. Ο Drake δέχτηκε.

Ο Mahabali Shera κέρδισε τον Basile Baraka και δέχτηκε επίθεση από τον ηττημένο και τον Baron Dax. O Al Snow τον έσωσε και του έδωσε το χέρι του.

Η Jade βρήκε στα παρασκήνια την Rosemary. H Jade είπε ότι δεν τη φοβάται κι η Rosemary είπε ότι θα τα πούνε μέσα σε Steel Cage.

Οι DCC εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και κέρδισαν σε Anything Goes τον Jeff Hardy και τον Eddie Edwards. O James Storm πήρε τη νίκη με Last Call στον Jeff.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 17/11/2016

- Ο Jessie Godderz κέρδισε τον Aron Rex
- Οι Brandi Rhodes & Madison Rayne κέρδισαν τις Sienna & Laurel Vanness
- O EC3 κέρδισε τους Trevor Lee, Lashley και Mike Bennett
- O Mahabali Shera κέρδισε τον Basile Baraka
- Οι DCC κέρδισαν τους Jeff Hardy & Eddie Edwards

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 17/11/2016: Δεν τα βάζεις με τους DCC Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top