ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Impact Wrestling 24/11/2016: Ο Matt Hardy θυμήθηκε


Ένας κεραυνός χτύπησε τον Matt Hardy και θυμήθηκε ποιος είναι. Άδικη μονομαχία του Jeff Hardy με την DCC. Δεν θα μιλήσει μέχρι το τέλος του έτους ο Eli Drake. Ντρόπιασε την Maria η Allie.

Ο Jeff Hardy προκάλεσε οποιονδήποτε από την DCC σε αγώνα. Η φατρία απάντησε με βίντεο ότι ο αγώνας θα είναι No DQ και στη συνέχεια πήγε στο ρινγκ αλλά ο Jeff ξέφυγε.

Ο Matt Hardy έκανε βόλτα στην έπαυλή του απολαμβάνοντας την όμορφη μέρα, ενώ ο Senor Benjamin διάβαζε playboy. Ο Vanguard One είπε στον Senor Benjamin ότι την έχει βάψει αν επανέλθει η μνήμη του Matt. Ο Matt είπε τη λέξη Obsolete και πίστευε ότι κάτι του θυμίζει. Ένας διαιτητής έφτασε στην έπαυλη και είπε στον Matt να του δείξει κάτι. O διαιτητής έδειξε στον Matt αγώνες του από το TNA αλλά δεν κατάφερε να τον κάνει να θυμηθεί. Ένας υπνωτιστής υπνώτισε τον Matt και θυμήθηκε το παρελθόν του. Όταν τον επανέφερε ο Matt εξακολουθούσε να μη θυμάται τίποτα.

Ο Braxton Sutter κέρδισε για λογαριασμό της Team Go For Broke τον Marshe Rockett που είχε μείνει τελευταίος στον αγώνα εναντίον των Rockett, Trevor Lee & Andrew Everrett και Decay & Rockstar Spud. Έτσι, ο Sutter και ο Mandrews θα διεκδικήσουν το X-Division Championship του DJ Z.

H Maria Kanellis-Bennett οργάνωσε τραπέζι Ευχαριστιών στο ρινγκ με τον Mike Bennett, την Laurel Vanness, τον Braxton Sutter και την Allie σαν υπηρέτρια. Η Allie εκνευρίστηκε από την ασέβεια που της επιδείχθηκε και έριξε ένα γλυκό στο πρόσωπο της Maria.

Ο EC3 κέρδισε με tap out τον Eli Drake και όχι μόνο κράτησε τον αγώνα για τον παγκόσμιο τίτλο αλλά ανάγκασε τον Drake να μην μιλήσει για το υπόλοιπο του 2016.

Οι Tribunal δεν θέλησαν ποτέ να τελειώσουν τον αγώνα με τον Al Snow και τον Mahabali Shera και προκάλεσαν το DQ στον αγώνα τους.

Ο Grado ηττήθηκε από τον Robbie E και αναγκάστηκε να φορέσει στολή γαλοπούλας.

Ο Jeff Hardy αντιμετώπισε τον Bram, αλλά η DCC παρενέβαινε συνεχώς και του κόστισε τη νίκη στο No DQ Match.

O Matt Hardy τσακώθηκε με την Reby και βγήκε έξω από το σπίτι. Κοίταξε τον ουρανό και είπε στις 7 θεότητες να του στείλουν ένα μήνυμα αν όντως ισχύουν αυτά που του λένε. Ένας κεραυνός τον χτύπησε και ο Matt θυμήθηκε τα πάντα.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 24/11/2016

- Η Team Go For Broke κέρδισε τους Marshe Rockett, Trevor Lee & Andrew Everrett και Decay & Rockstar Spud
- O EC3 κέρδισε τον Eli Drake
- Οι Mahabli Shera & Al Snow κέρδισαν τους Tribunal με DQ
- O Robbie E κέρδισε τον Grado
- O Bram κέρδισε τον Jeff Hardy

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 24/11/2016: Ο Matt Hardy θυμήθηκε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top