ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Impact Wrestling 3/11/2016: Τα νεύρα κόστισαν στον Lashley

Τα νεύρα του Lashley με τους διαιτητές του κόστισαν την ευκαιρία να γίνει ξανά TNA World Champion. Ο Eli Drake θα διεκδικήσει τον τίτλο στο επόμενο επεισόδιο. Ατύχημα για τον Matt Hardy. 


H Brandi Rhodes έστειλε μήνυμα στον Lashley λέγοντας ότι ο Cody θα επιστρέψει για εκδίκηση. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Maria Kanellis-Bennett. Η σύζυγος του Mike Bennett ήρθε στο ρινγκ μαζί με τη Sienna και της πρότεινε να μπει στην ομάδα τους. Η Brandi χτύπησε τη Sienna αλλά το αριθμητικό πλεονέκτημα υπερίσχυσε.

Ο Aron Rex έχασε πάλι τους δύο πρώτους γύρους από τον Jessie Godderz αλλά στον τρίτο γύρο βρήκε τον τρόπο να αντιστρέψει την κατάσταση και να κερδίσει για να παραμείνει Grand Champion.

Η ομάδα των DJ Z, Braxton Sutter και Mandrews κέρδισε τις ομάδες των Rockstar Spud & Decay και Helms Dynasty.

Ο αγώνας των Broken Hardys με τους μασκοφόρους άντρες έληξε χωρίς νικητή αφού μπήκαν στο ρινγκ και οι τρεις μασκοφόροι. Ο καβγάς μεταφέρθηκε στα παρασκήνια όπου ο Matt Hardy έπεσε από ψηλά. Ο Brother Nero τον βρήκε αργότερα και ο Matt δεν θυμόταν ποιος είναι.

Ο EC3 προκάλεσε τον Eli Drake να θέσει υπό διεκδίκηση το Bound For Gold με αντάλλαγμα να μη διεκδικήσει ποτέ τον παγκόσμιο τίτλο αν ηττηθεί. Ο Drake αρνήθηκε και ανακοίνωσε ότι θα εξαργυρώσει το Bound For Gold στο επόμενο επεισόδιο.

Ο Lashley επιτέθηκε σε δύο διαιτητές, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Eddie Edwards να τον κερδίσει για δεύτερη φορά και να παραμείνει TNA World Champion.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 3/11/2016

- Ο Aron Rex κέρδισε τον Jessie Godderz (παρέμεινε Grand Champion)
- Οι DJ Z, Braxton Sutter & Mandrews κέρδισαν τους Rockstar Spud & Decay και Helms Dynasty
- O Eddie Edwards κέρδισε τον Lashley (παρέμεινε TNA World Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 3/11/2016: Τα νεύρα κόστισαν στον Lashley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top