ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

James Ellsworth: "Ελπίζω να βρίσκομαι στο WWE μέχρι τα 75 μου χρόνια"


Ο James Ellsworth έδωσε πρόσφατα συνέντευξη για λογαριασμό του podcast Two Man Power Trip Of Wrestling και έδωσε λίγο φως σχετικά με το μέλλον του στο WWE.

Ερωτώμενος για το αν θα του προσφερθεί full-time συμβόλαιο από την εταιρία του Κονέκτικατ, ο Ellsworth είπε ότι έχουν φτάσει στα αυτιά του ορισμένες συζητήσεις, όμως δε βιάζεται να χαρεί, καθώς τα πράγματα δεν είναι οριστικά ακόμα.

"Δεν ξέρω τι επιφυλλάσσει το μέλλον, ελπίζω να είναι λαμπρό," είπε ο Ellsworth. "Περνώ απίστευτα ωραία και είμαι ευγνώμων για κάθε ευκαρία που μου δίνει το WWE. Μαθαίνω τόσα πολλά απλά με το να βρίσκομαι εκεί και μέχρι στιγμής είναι φοβερό, και τα πάντα πηγαίνουν τόσο καλά που ελπίζω να βρίσκομαι στο WWE ως James Ellsworth μέχρι τα 75 μου χρόνια."

Ο Ellsworth δεν έχει πολλές επαφές με τον Vince McMahon, αλλά όταν τον συναντά φροντίζει να τον ρωτάει πάντα για την γνώμη του. Κάθε εβδομάδα, μετά το τέλος του SmackDown, προσεγγίζει τον Vince για να τον ρωτήσει πως τα πήγε και, ως τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Ellsworth, έχει λάβει "μόνο θετικά σχόλια" από τον Mr. McMahon.

"Δεν έχω τη δυνατότητα να του μιλάω για πολλή ώρα. Κυριολεκτικά απλά τον πλησιάζω και τον ρωτάω αν τα πάω καλά και αν όλα είναι εντάξει," εξηγεί ο Ellsworth. "Κάθε βδομάδα μου έχει πει 'καλή δουλειά μικρέ' και 'τα λέμε την άλλη βδομάδα'. Το να το λέει αυτό ο Vince σημαίνει τα πάντα για μένα γιατί αυτός είναι ο the man. Είναι ο main guy σε αυτό το επάγγελμα. Είναι ο top guy που κανένας δεν βρίσκεται από πάνω του, και έχω τόσο σεβασμό για εκείνον και αυτά που έχει κάνει με το Sports Entertainment. Έχει απλά φάση το να έχω αυτή τη μικρή συζήτηση μαζί του κάθε βδομάδα και συνέχεια φροντίζω να πηγαίνω σε εκείνον και θα το κάνω για πάντα."

Item Reviewed: James Ellsworth: "Ελπίζω να βρίσκομαι στο WWE μέχρι τα 75 μου χρόνια" Description: Rating: 5 Reviewed By: Dimitris Iliadis
Scroll to Top