ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Jericho ή Cena για κατάκτηση του Royal Rumble


Καθώς ο δρόμος για την Wrestlemania ξεκινάει, έχουν ακουστεί πολλά για το ποιος μπορεί να κατακτήσει το Royal Rumble. Από τη στιγμή στιγμή κιόλας που είναι σίγουρες οι συμμετοχές των Goldberg και Lesnar το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.


Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, δύο πιθανά ονόματα για την κατάκτηση του Rumble είναι αυτά των Chris Jericho και John Cena. Ο Jericho σίγουρα περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του και αυτή την στιγμή παρουσιάζεται σεναριακά ως ο καλύτερος φίλος του WWE Universal Champion, Kevin Owens. Tο ενδεχόμενο να υπάρξει προδοσία από την μεριά του Owens και να λύσουν τις διαφορές τους στην Wrestlemania 33, φαντάζει πολύ πιθανό. Επίσης να προσθέσουμε πως από την στιγμή που ο Y2J δεν έχει κερδίσει ποτέ Royal Rumble, το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Πάντως το όνομα που έχει μαζέψει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι αυτό του John Cena. Στην περίπτωση του Leader of Cenation τα πράγματα έχουν ως εξής, ήττα του Styles από τον Undertaker για τον τίτλο και νίκη του Cena στο Rumble έτσι ώστε να κοντραριστούν στο main event της Wrestlemania 33, όπου βέβαια ο Cena θα φτάσει τον Ric Flair και θα γίνει 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ενώ η καριέρα του Taker, μετά από 26 ολόκληρα χρόνια θα φτάσει στο τέλος της.

Item Reviewed: Jericho ή Cena για κατάκτηση του Royal Rumble Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top