ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του John Cena στο Royal Rumble;


Ο John Cena έχει μείνει εκτός του τηλεοπτικού προγράμματος του WWE το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο η επιστροφή του δεν θα αργήσει πολύ και είναι βέβαιο ότι το αργότερο στις αρχές του 2017 θα βρίσκεται και πάλι στο ρινγκ.


Οι ιθύνοντες του WWE υπολογίζουν τον 15 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή για το Royal Rumble και σύμφωνα με το Four3Four.com, ο John Cena θα τεθεί εκεί αντιμέτωπος με τον Baron Corbin.

Όλα δείχνουν ότι οι άνθρωποι του promotion ετοιμάζουν μεγάλο push στον πρώην NXT Superstar και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουν να τον τοποθετήσουν στο ρινγκ εναντίον του Cena. 

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ο αγώνας αυτός αν τελικά συμβεί θα είναι η μεγάλη ευκαιρία του Corbin να αποδείξει αν αξίζει μια ευκαιρία στο main event status.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του John Cena στο Royal Rumble; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top