ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Kane : "Το RAW βρίσκεται σε μειονεκτική θέση"

Ο Kane είχε πρόσφατα επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο και μίλησε στο "Top Rope Press" για την μακρόχρονη καριέρα του στο WWE, αφού βρίσκεται στην εταιρία από το 1995, αλλά και για τα δύο brand.

Για την καριέρα του :

"Το κλειδί για μία μεγάλη καριέρα είναι να ανανεώνεις τον χαρακτήρα σου. Αν παρατηρήσεις άτομα όπως ο Shawn Michaels, ο Triple H και ο Undertaker θα συμπεράνεις πως έχουν μείνει στην κορυφή τόσο καιρό επειδή συνεχώς κάνουν ενδιαφέροντα πράγματα και ελπίζω να το έχω καταφέρει κι εγώ αυτό. Είναι σημαντικό να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις και νέες ιδέες. Πάρτε για παράδειγμα όσα έκανα με την Team Hell No, όταν ήμουν ομάδα με τον Daniel Bryan, είναι κάτι τελείως αντίθετο από αυτό που έκανα στην αρχή της καριέρας μου".

Για το RAW και το SmackDown Live :

"Μου αρέσει η διάρκεια των δύο ωρών για ένα σόου πολύ περισσότερο από αυτή των τριών ωρών. Είναι πολύ δύσκολο να παράγεις κάτι καλό σε τόσο χρόνο κάθε εβδομάδα. Το RAW βρίσκεται σε μειονεκτική θέση σε αυτόν τον τομέα, γιατί διαθέτει περισσότερο χρόνο. Το SmackDown Live έχει καταφέρει να κάνει πράγματα που δεν ήταν δυνατά πριν το brand split".

Item Reviewed: Kane : "Το RAW βρίσκεται σε μειονεκτική θέση" Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top