ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Οι «Key Players» του Survivor Series Traditional Mega - Tag Team Match 2016


Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για τους «key players» του μεγάλου Survivor Series Traditional Tag Team Match.

Δίχως υπερβολή θα πω πως είναι το πιο απρόβλεπτο ματς μέσα στο 2016. Θα μπορούσαμε ευκόλως να χαρακτηρίσουμε αυτό το ματς ως «WWE All - Star Traditional Tag Team Match». Λατρεύω αυτούς τους elimination αγώνες.

Βλέποντας τα μέλη της Team RAW και της Team Smackdown, δύσκολα μπορείς να πεις ποιος θα γίνει πρώτος eliminate. Λόγω Undertaker, θα πάρω το ρίσκο να προβλέψω ότι η Team RAW θα κερδίσει το ματς.

Την διαφορά στην Team RAW κάνει ο Roman Reigns. Θυμάστε την τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε ένα τέτοιο ματς ο άλλοτε Powerhouse της Shield; Απέκλεισε τέσσερις παλαιστές. Μόνο ο Aja Kong είχε πετύχει κάτι τέτοιο.

Στην Team Smackdown την διαφορά κάνει ο Randy Orton. Έχει αποκλείσει 13(!) superstars στην ιστορία των παραδοσιακών αγώνων του Survivor Series.

Σίγουρα στον αγώνα κάποιος παλαιστής θα σκάψει τον λάκκο ενός partner του. Δεδομένου ότι οι Styles - Ambrose θα παίξουν στο TLC, ίσως, εδώ να περιμένουμε κάτι απρόοπτο να δούμε.

Πιστεύω πως στο τέλος του αγώνα θα επιβιώσουν οι Seth Rollins και Roman Reigns. Και ο Shane McMahon από την άλλη, θα καταφέρει να μείνει ζωντανός μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Θα ήταν μια καλή ιδέα να στεφθεί στο κοντινό μέλλον πρωταθλητής ο Undertaker. Το αξίζει ο Deadman. Και ναι... ας δούμε το «Undertaker vs John Cena». 

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Οι «Key Players» του Survivor Series Traditional Mega - Tag Team Match 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top