ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Lucha Underground 2/11/2016: Αντίο Chavo

Αναγκαστικό αντίο είπε στο Lucha Underground ο Chavo Guerrero αφού ηττήθηκε από τον Rey Mysterio στο main event. Θα λύσουν μια και καλή τις διαφορές τους σε Grave Conseqeuences ο Prince Puma και ο Mil Muertes.


Το Dario's Dial Of Doom έβγαλε για αντίπαλο του Matanza Cueto έναν παλαιστή της επιλογής του Dario. Το αφεντικό επέλεξε τον Cortez Castro, ο οποίος πάλεψε με ένα χέρι και έχασε εύκολα.

Ο Prince Puma προκάλεσε τον Mil Muertes σε Grave Consequences και η Catrina δέχτηκε εκ μέρους του. Ο Mil του επιτέθηκε πισώπλατα αλλά ο Puma απέκρουσε την επίθεση.

Ο Son Of Havoc κέρδισε τον Dr. Wagner Jr. και κέρδισε το δικαίωμα να διαλέξει το stipulation του αγώνα του Mascarita Sagrada με τον Famous B. O Sagrada διάλεξε Believers' Backlash και ο Son Of Havoc το ανακοίνωσε στο κοινό.

O Rey Mysterio ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα με τον Chavo Guerrero, αν και ο Chavo είχε τη βοήθεια του πατέρα του. Ο Chavo Guerrero Sr. χτύπησε με καρέκλα τον γιο του για να προκαλέσει το DQ υπέρ του, αλλά ο Dario Cueto έδωσε την εντολή να συνεχιστεί ο αγώνας. Τότε ο Rey ανέτρεψε τα δεδομένα και πήρε τη νίκη για να διώξει τον Chavo από το Lucha Underground.

Αποτελέσματα Lucha Underground 2/11/2016

- Ο Matanza Cueto κέρδισε τον Cortez Castro (παρέμεινε Lucha Underground Champion)
- O Son Of Havoc κέρδισε τον Dr. Wagner Jr.
- O Rey Mysterio κέρδισε τον Chavo Guerrero


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 2/11/2016: Αντίο Chavo Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top