ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Lucha Underground 23/11/2016: Πανούργος ο Johnny Mundo


O Johnny Mundo κατάφερε να κερδίσει την Sexy Star με τη βοήθεια της Taya και να γίνει ο νέος Lucha Underground Champion. Έκανε ντεμπούτο νέα ομάδα με ηγέτη τον Paul London.

Η Rabbit Tribe έκανε ντεμπούτο με ηγέτη τον Paul London και διεκδίκησε το Trios Championship αλλά οι Aerostar, Drago και Fenix κράτησαν τους τίτλους τους. Η Cobra Moon, η οποία παρακολουθούσε τον αγώνα, είπε στον Drago ότι σύντομα θα υποκλιθεί στη βασίλισσά του.

Ο Killshot και ο Dante Fox έδωσαν έναν τρομερό αγώνα, τον οποίο κέρδισε ο Dante εκτελώντας τον πρώην συμπολεμιστή του με το Fox Catcher.

Η απόφαση του Johnny Mundo να παραδώσει το Gift Of The Gods Championship για να διεκδικήσει το Lucha Underground Championship αποδείχτηκε σωστή αφού κέρδισε την Sexy Star και έγινε ο νέος Lucha Underground Champion. Για να τα καταφέρει βέβαια χρειάστηκε την Taya, η οποία παρίστανε θεατή φορώντας μάσκα και επιτέθηκε στην πρωταθλήτρια όταν δεν έβλεπε ο διαιτητής.

Αποτελέσματα Lucha Underground 23/11/2016

- Οι Aerostar, Fenix & Drago κέρδισαν την Rabbit Tribe (παρέμειναν Trios Champions)
- O Dante Fox κέρδισε τον Killshot
- O Johnny Mundo κέρδισε την Sexy Star (νέος Lucha Underground Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 23/11/2016: Πανούργος ο Johnny Mundo Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top