ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Lucha Underground 9/11/2016: Το φέρετρο έκλεισε

Ο Mil Muertes κέρδισε τον πόλεμο με τον Prince Puma και τον έβαλε στο ίδιο φέρετρο που είχε βάλει και τον Konnan. 5 παλαιστές κέρδισαν θέση στο Aztec Warfare. Πήρε εκδίκηση από τον Famous B ο Mascarita Sagrada.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με το Believer's Backlash. O Mascarita Sagrada και ο Famous B χρησιμοποίησαν διάφορα όπλα που τους έδωσε το κοινό. Ο Dr. Wagner Jr. Προσπάθησε να βοηθήσει τον Famous B αλλά ο Son Of Havoc τον απέτρεψε και άφησε ελεύθερο το πεδίο στον Sagrada να πάρει τη νίκη.

Οι Mariposa, Ivelisse, Marty Martinez, The Mack και Jeremiah Crane κέρδισαν τους Cage, Texano, Dante Fox, Killshot και Argenis και εξασφάλισαν θέση στο Aztec Warfare.

Όπως και τα προηγούμενα Grave Consequences, έτσι και αυτό ανάμεσα στον Mil Muertes και τον Prince Puma ήταν αρκετά βίαιο. Ο Muertes έφερε το φέρετρο στο οποίο είχε βάλει τον Konnan και έβαλε μέσα τον Puma για να πάρει τη νίκη.

Αποτελέσματα Lucha Underground 9/11/2016

- Ο Mascarita Sagrada κέρδισε τον Famous B
- Οι Mariposa, Ivelisse, Marty Martinez, The Mack & Jeremiah Crane κέρδισαν τους Cage, Texano, Dante Fox, Killshot & Argenis
- O Mil Muertes κέρδισε τον Prince Puma

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 9/11/2016: Το φέρετρο έκλεισε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top