ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Ανακοινώθηκε το main event του TLC


Μπορεί το Survivor Series να είναι το επόμενο PPV του WWE, αλλά το promotion ανακοίνωσε ήδη το main event του επόμενου αποκλειστικού PPV του Smackdown.

Στο Smackdown αυτής της εβδομάδας ο Dean Ambrose κέρδισε τον AJ Styles για να γίνει ο πρώτος διεκδικητής του WWE World Championship. Όπως ανακοίνωσαν ο Daniel Bryan και ο Shane McMahon στο Talking Smack, ο αγώνας τους θα πραγματοποιηθεί στο TLC και θα είναι TLC Match.

Το TLC θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο Dallas. Το επόμενο αποκλειστικό PPV του RAW είναι το Roadblock και θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου στο Pittsburgh.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ανακοινώθηκε το main event του TLC Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top