ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Μάνατζερ McGregor για το WWE: «Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις»


Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του Conor McGregor στην Wrestlemania 33 και για το θέμα μίλησε ο μάνατζερ του fighter, Audi Attar.


Εδώ οι δηλώσεις του:

"Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Αν θέλουν να κάνουν κάποια πρόταση, τότε είμαστε εδώ για να την ακούσουμε. Πρέπει οι δικοί τους άνθρωποι να καλέσουν τους ανθρώπους του Conor, δηλαδή εμένα και να κάνουμε μία συζήτηση".

Ο μάνατζερ του McGregor πάντως ξεκαθάρισε ότι ακόμη δεν έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο είναι βέβαιο ότι το WWE θα ήθελε να έχει τον Ιρλανδό πρωταθλητή στο μεγαλύτερο event του 2017.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Μάνατζερ McGregor για το WWE: «Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top