ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Εγκατέλειψε τον ένα τίτλο ο McGregor


Το UFC έκανε πράξη αυτό που είχε πει πριν κερδίσει ο Conor McGregor το Lightweight Championship, δηλαδή την αφαίρεση του ενός από τους δύο τίτλους του.

Ο Ιρλανδός πλέον δεν θα είναι μέρος των Featherweights και θα παραμείνει πρωταθλητής μόνο στη Lightweight κατηγορία. Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο McGregor δεν συμφώνησε να αφήσει τον τίτλο αλλά το UFC έχει το δικαίωμα να το κάνει χωρίς να πάρει την άδειά του.

Ο μέχρι πρότινος Interim Featherweight Champion Jose Aldo αναβαθμίστηκε σε Undisputed Champion της κατηγορίας. Ο Anthony Pettis και ο Max Holloway θα παλέψουν στο main event του UFC 206 για το Interim Featherweight Title.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Εγκατέλειψε τον ένα τίτλο ο McGregor Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top