ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Αρνείται τις φήμες για το Mickie James - Asuka ο Triple H


Πολλές φήμες κάνανε λόγο για κάποιον άλλον να έρθει αντιμέτωπος με την Asuka για το NXT Women's Championship στο Takeover: Toronto. Ωστόσο ο Triple H ήταν ξεκάθαρος και υποστήριξε ότι η Mickie James ήταν η μόνη και καλύτερη επιλογή.


Ο King of Kings στη κλήση διάσκεψης του NXT Takeover: Toronto υποστήριξε ότι άκουσε για τις φήμες που υποστήριζαν ότι θέλανε την Trish Stratus να έρθει αντιμέτωπη με την Asuka, αλλά δεν μπορούσε επειδή περίμενε δεύτερο παιδί, και είπε ότι απλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είδε τις αναφορές που έλεγαν πως το WWE πλησίασε πολλά άτομα πριν καταλήξει στη Mickie. Αρνήθηκε ότι ισχύει κάτι τέτοιο και πρόσθεσε ότι οι άλλες γυναίκες στο ρόστερ του NXT ήθελαν χρόνο ακόμα για να εξελιχθούν ως περφόρμερ οπότε κατέληξαν στη Mickie James διότι είναι πολύ χαρισματική και μπορούσε να φέρει εις πέρας το έργο που της ανατέθηκε.

''Νιώθω ότι η Mickie και η Asuka θα έσκιζαν στο σόου'' είπε. ''Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η Mickie δεν ήταν ό,τι περίσσεψε σε καμία περίπτωση. Ήταν το άτομο που καταλήξαμε εξ αρχής.''

Item Reviewed: Αρνείται τις φήμες για το Mickie James - Asuka ο Triple H Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top