ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

NXT 16/11/2016: Εξυπνότερος ο Cien

Στο τελευταίο επεισόδιο του NXT πριν το Takeover: Toronto, o Andrade "Cien" Almas κέρδισε τον Cedric Alexander, o Elias Samson επέστρεψε και η Aliyah και η Liv Morgan βρήκαν σύμμαχο στο πρόσωπο της Ember Moon.


Η Billie Kay επιτέθηκε στην Liv Morgan και προκάλεσε το DQ στον αγώνα της με την Peyton Royce. Η Aliyah ήρθε να βοηθήσει αλλά οι κακές επικρατούσαν μέχρι που ήρθε η Ember Moon και βοήθησε την Morgan και την Aliyah.

Ο Elias Samson πραγματοποίησε την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του και κέρδισε τον Nathan Cruz.

O Cedric Alexander είχε την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από τον Andrade "Cien Almas για την προδοσία του, αλλά ο Almas του έκανε ψυχολογικό πόλεμο σε όλο τον αγώνα και ήταν αυτός που πήρε τη νίκη.

Αποτελέσματα NXT 16/11/2016

- Η Liv Morgan κέρδισε την Peyton Royce με DQ
- O Elias Samson κέρδισε τον Nathan Cruz
- O Andrade Almas κέρδισε τον Cedric Alexander


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 16/11/2016: Εξυπνότερος ο Cien Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top