ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

NXT 2/11/2016: Έμειναν τέσσερις


Όλος ο δεύτερος γύρος του Dusty Rhodes Tag Team Classic Tournament προβλήθηκε σε ένα επεισόδιο. Sanity, Authors Of Pain, DIY και TM-61 είναι οι ομάδες που συνεχίζουν στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο τραυματισμός του Austin Aries στο μάτι κατέστησε αδύνατη τη συμμετοχή του στον προημιτελικό του Dusty Rhodes Tag Team Classic κόντρα στους TM-61. Ο William Regal αποφάσισε να αγωνιστεί ο Roderick Strong εναντίον ενός μέλους των TM-61, με την ομάδα του νικητή να προκρίνεται. Ο Shane Thorn εκπροσώπησε τους Αυστραλούς και έκλεψε τη νίκη, παρά τις προσπάθειες του Aries να βοηθήσει τον Strong.

Οι Revival χάρισαν τη νίκη στους DIY χωρίς να αγωνιστούν, προσποιούμενοι ότι ο Scott Dawson υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του.

Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση του Rich Swann και του No Way Jose δεν τους έφτασε αφού ηττήθηκαν από τους Authors Of Pain.

Ο τρόμος που σπέρνει η Sanity συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο Kota Ibushi και ο TJ Perkins ήταν τα θύματά τους. Ο Ibushi έφτασε κοντά στο να δώσει τη νίκη στην ομάδα του αλλά ο Eric Young και η Nikki Cross απέσπασαν την προσοχή του διαιτητή και στέρησαν τη νίκη από την ομάδα των δύο Cruiserweights.

Αποτελέσματα NXT 2/11/2016

- Ο Shane Thorn κέρδισε τον Roderick Strong
- Οι Authors Of Pain κέρδισαν τους Rich Swann & No Way Jose
- H Sanity κέρδισε τους Kota Ibushi & TJ Perkins


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 2/11/2016: Έμειναν τέσσερις Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top