ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

NXT 23/11/2016: Καθοριστικός παράγοντας η Ember MoonH Ember Moon βοήθησε τις Liv Morgan και Aliyah. O Eric Young καθοδηγεί τη Sanity και κάνει ότι θέλει.

Η Sanity διέκοψε τον αγώνα του Rich Swann με τον Kona Reeves και επιτέθηκε και στους δύο αντιπάλους. Ο Swann προσπάθησε να αντισταθεί αλλά δεν κατάφερε κάτι. Ο Eric Young είπε ότι η Sanity δεν θα ζητάει άδεια και θα κάνει ότι θέλει. Ο No Way Jose πήγε στο ρινγκ και θέλησε να τα βάλει με τον Eric Young αλλά κι αυτός δέχτηκε επίθεση από τη Sanity.

H Billie Kay και η Peyton Royce βρήκαν σύμμαχο στο πρόσωπο της Daria Berenato αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν τις Aliyah, Liv Morgan και Ember Moon.

Αποτελέσματα NXT 23/11/2016

- Οι Liv Morgan, Aliyah & Ember Moon κέρδισαν τις Daria Berenato, Billie Kay & Peyton Royce

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 23/11/2016: Καθοριστικός παράγοντας η Ember Moon Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top