ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

NXT 9/11/2016: Την πλήρωσαν οι security


Ο Shinsuke Nakamura έδειρε όλους τους security και έστειλε μήνυμα στον Samoa Joe. Θα τα πουν στον τελικό του Dusty Rhodes Tag Team Classic οι Auhors Of Pain και οι TM-61.

Οι #DIY έγιναν η ομάδα που έφτασε πιο κοντά από οποιαδήποτε στο να κερδίσει τους Authors Of Pain. Λογάριαζαν όμως χωρίς τη Revival. Οι Gargano και Ciampa εκτέλεσαν το finisher τους αλλά ο Paul Ellering απέσπασε την προσοχή του διαιτητή και του Ciampa και η Revival επιτέθηκε στον Gargano για να δώσει την ευκαιρία στους Authors Of Pain να πάρουν τη νίκη.

Αντίπαλοι των Authors Of Pain στον τελικό του Dusty Rhodes Tag Team Classic θα είναι οι TM-61, οι οποίοι κόστισαν στη Sanity την πρώτη της ήττα στο NXT.

O William Regal ανακοίνωσε πως λόγω της ανάμειξης της Revival στον αγώνα των #DIY, οι πρωταθλητές θα υπερασπιστούν τους τίτλους κόντρα στους #DIY στο NXT Takeover: Toronto σε 2-Out-Of-3 Falls Match.

H Ember Moon σημείωσε άλλη μια νίκη με αντίπαλο αυτή τη φορά την Rachael Evers.

Η υπογραφή συμβολαίου μεταξύ του Samoa Joe και του Shinsuke Nakamura δεν είχε σωματική επαφή μεταξύ τους, αλλά είχε του Nakamura με τους security. O Joe έφερε δικό του τραπέζι μακριά από το ρινγκ και απαίτησε από τον Regal να του φέρει το συμβόλαιο. Αφού υπέγραψε ο Regal επέστρεψε στο ρινγκ κι έδωσε το συμβόλαιο στον Nakamura. O Ιάπωνας επιτέθηκε σε όλους τους security και σε έναν έκανε Powerbomb σε τραπέζι. Έπειτα υπέγραψε το συμβόλαιο.

Αποτελέσματα NXT 9/11/2016

- Οι Authors Of Pain κέρδισαν τους #DIY
- Οι TM-61 κέρδισαν την Sanity
- H Ember Moon κέρδισε την Rachael Evers


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 9/11/2016: Την πλήρωσαν οι security Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top