ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

NXT Takeover Toronto: Η επιμονή ανταμείφθηκε


Ο Samoa Joe πάγωσε τον Καναδά και έγραψε ιστορία κατακτώντας για δεύτερη φορά το NXT Championship. Κυρίαρχη η Asuka. Στην κορυφή της tag team division οι #DIY. Νικητές του Dusty Rhodes Tag Team Classic οι Authors Of Pain. Έχασε αλλά αποθεώθηκε ο Tye Dillinger.

Η μάχη των δύο Καναδών, του Bobby Roode και του Tye Dillinger, άνοιξε το Takeover. Μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ο Bobby Roode ήταν αυτός που πήρε τη νίκη με DDT. O Dillinger αποχώρησε από το ρινγκ με το κοινό να τον αποθεώνει.


Οι Authors Of Pain επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό του φαβορί κερδίζοντας τους TM-61 για να κατακτήσουν το Dusty Rhodes Tag Team Classic.


Οι #DIY και οι Revival έδωσαν άλλον έναν τρομερό αγώνα, όπως μας έχουν συνηθίσει. Οι Revival πήραν το πρώτο Fall, αλλά οι #DIY έκαναν την ανατροπή και πήραν τα άλλα δύο. Οι νέοι NXT Tag Team Champions πήραν τη νίκη αναγκάζοντας τον Scott Sawson και τον Dash Wilder να κάνουν tap out ταυτόχρονα.


Η Mickie James ζόρισε όσο καμία άλλη την Asuka, αλλά δεν ήταν ικανή να εκθρονίσει την NXT Women's Champion. Μετά τον αγώνα η Mickie πήγε να δώσει το χέρι της στην Asuka αλλά η πρωταθλήτρια αντί να ανταποδώσει σήκωσε ψηλά τη ζώνη της.
΄

Αν και ήταν δυνατός αντίπαλος, κανείς δεν περίμενε ότι ο Samoa Joe θα κέρδιζε τον Shinsuke Nakamura. O Joe όμως κατάφερε με το Muscle Buster να βγάλει εκτός μάχης τον Nakamura και να γίνει ο πρώτος superstar στην ιστορία του NXT που κατακτά τον τίτλο δύο φορές.


Αποτελέσματα NXT Takeover: Toronto

- O Bobby Roode κέρδισε τον Tye Dillinger
- Οι Authors Of Pain κέρδισαν τους TM-61 (νικητές του Dusty Rhodes Tag Team Classic)
- Οι #DIY κέρδισαν τους Revival (νέοι NXT Tag Team Champions)
- H Asuka κέρδισε την Mickie James (παρέμεινε NXT Women's Champion)
- Ο Samoa Joe κέρδισε τον Shinsuke Nakamura (νέος NXT Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT Takeover Toronto: Η επιμονή ανταμείφθηκε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top