ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Εκτός σεναρίου βγήκε ο Orton στο Survivor Series


Το 10 Man Elimination Tag Team ματς ανάμεσα σε RAW και Smackdown ήταν αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια.


Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του υπήρχε ένα μελανό σημείο και αυτό δεν ήταν άλλο από τον τραυματισμό του Shane McMahon μετά από το spear του Roman Reigns.

Δεν έγινε ποτέ σαφές τι ακριβώς συνέβη, αν δηλαδή ο Shane τραυματίστηκε τη στιγμή της σύγκρουσης ή της πτώσης, αλλά το σίγουρο είναι ότι τέθηκε νοκ-άουτ μετά το spot.

Στην πρώτη σειρά των θεατών βρισκόταν ο γιος του, ο οποίος φοβήθηκε όταν αντιλήφθηκε ότι ο πατέρας του είχε πρόβλημα, αλλά ο Randy Orton βρέθηκε γρήγορα κοντά του για να τον καθησυχάσει και να τον παρηγορήσει.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Εκτός σεναρίου βγήκε ο Orton στο Survivor Series Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top