ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

RAW 14/11/2016: Αποτυχημένη εισβολή

Η ομάδα του Smackdown ήρθε στο RAW αλλά η εισβολή ήταν αποτυχημένη, καθώς η ομάδα του RAW ήταν αυτή που επικράτησε. Έντονο κλίμα μεταξύ Goldberg και Lesnar αλλά δεν ήρθαν στα χέρια. Σε tag team αγώνες αγωνίστηκαν τα μέλη των ομάδων.

Ο Mick Foley και η Stephanie McMahon κάλεσαν όλο το ρόστερ του Smackdown και τους ανακοίνωσαν τους αγώνες στους οποίους θα συμμετάσχουν στο επεισόδιο.

Στον πρώτο αγώνα ο Kevin Owens και ο Roman Reigns συμμάχησαν και παρά τα προβλήματά τους κέρδισαν τον Cesaro και τον Sheamus.

O Bo Dallas είπε κάποια λογάκια στον Sami Zayn στα αποδυτήρια και ο Sami τον εκδικήθηκε κερδίζοντάς τον σε αγώνα.

Μπορεί η New Day να έχει καλύτερη χημεία, αλλά η δύναμη του Braun Strowman συνέβαλε τα μέγιστα στο να χαρίσει σε αυτόν και τους Seth Rollins και Chris Jericho τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές.

Ο Goldberg και ο Brock Lesnar μπήκαν στο ρινγκ έχοντας security ανάμεσά τους. Οι προσβολές του Paul Heyman εκνεύρισαν τον Goldberg ο οποίος έδειρε όλους τους security και προκάλεσε τον Lesnar να τα βάλει μαζί του. Ο "Beast Incarnate" επέλεξε να εγκαταλείψει το ρινγκ.

Ο Brian Kendrick κέρδισε τον καλό φίλο του Kalisto, τον Sin Cara.

Παρά τη μεγάλη κόντρα τους, η Sasha Banks και η Charlotte κατάφεραν να συνεργαστούν καλά και κέρδισαν τη Nia Jax και την Alicia Fox.

Οι Golden Truth και οι Shining Stars δεν αποτέλεσαν σοβαρό ανταγωνισμό για τους Enzo Amore, Big Cass, Karl Anderson και Luke Gallows, οι οποίοι τους κέρδισαν παρά τους τσακωμούς τους.

Η Stephanie McMahon κατηγόρησε τον Shane McMahon ότι είναι εγωιστής επειδή αγωνίζεται στον αγώνα στο Survivor Series και ότι ο κόσμος τον συμπαθεί μόνο για τις πτώσεις του. Ο Shane απάντησε ότι δίνει το καλό παράδειγμα και ο Daniel Bryan είπε ότι το ίδιο συμβαίνει με τον Mick Foley, σχετικά με τις πτώσεις. Η Stephanie έφερε στο ρινγκ την ομάδα του RAW και οι ιθύνοντες του Smackdown έφεραν την ομάδα τους. Σύντομα η κατάσταση ξέφυγε, με την ομάδα του RAW να είναι αυτή που επικράτησε.

Αποτελέσματα RAW 14/11/2016

- Οι Kevin Owens & Roman Reigns κέρδισαν τους Cesaro & Sheamus
- O Sami Zayn κέρδισε τον Bo Dallas
- Οι Seth Rollins, Chris Jericho & Braun Strowman κέρδισαν τη New Day
- O Brian Kendrick κέρδισε τον Sin Cara
- Οι Sasha Banks & Charlotte κέρδισαν τις Nia Jax & Alicia Fox
- Οι Enzo Amore, Big Cass, Karl Anderson & Luke Gallows κέρδισαν τους Shining Stars & Golden Truth

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 14/11/2016: Αποτυχημένη εισβολή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top