ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

RAW 31/10/2016: Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

O Seth Rollins έσωσε τον Roman Reigns από τον Kevin Owens και τον Chris Jericho και ξύπνησαν μνήμες Shield. Άρχισαν να διαμορφώνονται οι ομάδες του Survivor Series. Σε πνεύμα Halloween το επεισόδιο. Τα έβαλε με Paul Heyman και Rusev ο Goldberg.

O Goldberg διακόπηκε από τον Paul Heyman πριν προλάβει να μιλήσει. Ο Heyman τρόλαρε τους πάντες λέγοντας πως ο Lesnar είναι στο στάδιο, αλλά ο "Beast Incarnate" δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο Rusev μπήκε στο ρινγκ και είπε στον Goldberg ότι είναι ξεπερασμένος και του έριξε γροθιά. Ο Goldberg απάντησε με Jackhammer στον Rusev και spear στον Heyman.

Στο πνεύμα του Halloween ο Enzo Amore και ο Luke Gallows είχαν ένα Trick Or Street Fight. O Enzo πήρε τη νίκη με τη βοήθεια του Big Cass.

O Brian Kendrick έχασε επίτηδες με countout από τον TJ Perkins για να παραμείνει Cruiserweight Champion.

O Mick Foley τα έχωσε στον Kevin Owens και τον Chris Jericho για τις πράξεις τους στο Hell In A Cell, αλλά τους είπε ότι τους χρειάζεται στο Survivor Series και τους έβαλε στην ομάδα του RAW μαζί με τον Roman Reigns. O Jericho προκάλεσε τον Reigns σε αγώνα για το US Championship και ο Reigns δέχτηκε.

Ο Braun Strowman κέρδισε ένα Battle Royal βγάζοντας τελευταίο τον Sami Zayn για να γίνει το τέταρτο μέλος της ομάδας του RAW στο Survivor Series.

O Lince Dorado, ο Rich Swann και ο Cedric Alexander συμμάχησαν για να κερδίσουν τους Ariya Daivari, Tony Nese και Drew Gulak.

H Charlotte είπε στην Bayley ότι είναι το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας του RAW στο Survivor Series και την έβαλε σε αγώνα με τη Nia Jax. Η θηριώδης superstar ήταν αυτή που πήρε τη νίκη.

Μετά την κακή παρένθεση του Hell In A Cell ο Sheamus και ο Cesaro επέστρεψαν στις κανονικές νίκες κόντρα στους Shining Stars.

O Roman Reigns έφτασε κοντά στο να κερδίσει τον Chris Jericho και δέχτηκε επίθεση από τον Kevin Owens, με αποτέλεσμα να προκληθεί DQ. Οι δύο φίλοι επιτέθηκαν μαζί στον Reigns μέχρι που ήρθε στο ρινγκ ο Seth Rollins και τους πέταξε έξω. Ο Reigns σηκώθηκε και είχε ένα μοναδικό staredown με τον Rollins, κάνοντας το κοινό να τρελαθεί.

Αποτελέσματα RAW 31/10/2016

- Ο Enzo Amore κέρδισε τον Luke Gallows
- O TJ Perkins κέρδισε τον Brian Kendrick με DQ (o Kendrick παρέμεινε Cruiserweight Champion)
- Ο Braun Strowman κέρδισε Battle Royal
- Οι Lince Dorado, Rich Swann & Cedric Alexander κέρδισαν τους Ariya Daivari, Tony Nese & Drew Gulak
- H Nia Jax κέρδισε την Bayley
- Οι Sheamus & Cesaro κέρδισαν τους Shining Stars
- O Roman Reigns κέρδισε τον Chris Jericho με DQ (παρέμεινε US Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 31/10/2016: Μια εικόνα, χίλιες λέξεις Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top