ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Δύο αγώνες τίτλου στο επόμενο RAW


Στο χθεσινό (21/11) Monday Night RAW παρακολουθήσαμε τον Kevin Owens να υπερασπίζεται με επιτυχία το Universal Championship κόντρα στον Seth Rollins, ωστόσο στο επόμενο "κόκκινο" show θα δούμε δύο αγώνες για τίτλο.


Αρχικά, η New Day θα τεθεί αντιμέτωπη ξανά με τους Luke Gallows και Karl Anderson, με τους πρωταθλητές να βρίσκονται μόλις τρεις βδομάδες μακριά από την κατάρριψη ενός ακόμη ιστορικού ρεκόρ. Αν διατηρήσουν τους τίτλους για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που αναφέραμε, τότε θα γίνουν οι μακροβιότεροι tag team champions στην ιστορία του WWE.

Παράλληλα, οι Charlotte και Sasha Banks θα κοντραριστούν για μία ακόμη φορά με διακύβευμα το Women's Championship. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Banks έχει ήδη νικήσει δύο φορές την Charlotte σε εβδομαδιαίο επεισόδιο του RAW για τον τίτλο, επομένως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο και ο τίτλος μπορεί και πάλι να αλλάξει χέρια.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Δύο αγώνες τίτλου στο επόμενο RAW Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top